Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
30. „Sportski čas” održan u Sremskoj Mitrovici
02.03.2015.  štampaj    pošalji

U sali Osnovne škole „Jovan Popović“ u Sremskoj Mitrovici, je održan je prvi ovogodišnji, odnosno ukupno jubilarni, 30. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas.

 

Ovaj sportski čas održava se u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih Liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.
      
Više od 150 učenica i učenika u Sremskoj Mitrovici, na času koji je organizovan uz logističku podršku OK „Iton Srem Tempo“ iz Sremske Mitrovice, pozdravili su Aleksandar Eror, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Slobodan Stojilković, direktor Osnovne škole "Jovan Popović" i predsednik OK "Eaton Srem-Tempo", Jelena Reljin, tehnički sekretar UOKPL.

 

Prisutni su bili i promotori svečanosti: Aleksandra Tadić, odbojkašica OK „Iton Srem Tempo“, i Igor Krstić, odbojkaš OK “Srem Iton”. Prisutni su bili i Komesar takmičenja UOKPL, Čedomir Nedeljković i trener OK "Eaton Srem-Tempo", Srđan Radovanović.
   
Dr Mirjana Andrić, sportski lekar, održala je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, koju je sudio Marko Petrenj, odbojkaški sudija iz Sremske Mitrovice.

Arhiva
 19.03.2013.Sportski čas u Kruševcu
 06.03.2013.Sportski čas održan u Jagodini
 20.02.2013.Sportski čas u Inđiji
 28.11.2012.Sportski čas u Leskovcu
 14.11.2012.Sportski čas u Somboru
<< < 1 2 (3) 4 5 6 > >>


© 2016 Crvena Zvezda Marketing