Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Šesti Sportski čas u Užicu
18.01.2012.  štampaj    pošalji

U sali OŠ „Stari grad“ u Užicu, održan je šesti „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike u Užicu pozdravili su Vesna Jotić – Nikolić, direktor filijale Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Užicu, Zoran Murić, delegat Wiener Stadtische Super lige, dr Veljko Đenadić, sportski lekar, Aleksandra Avramović, kapiten OK „Jedinstvo“ i Nikola Dagović, odbojkaš OK „Užice“.

 

 

 

 

 

Veljko Đenadić, sportski lekar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Aleksandra Avramović i Nikola Dagović, a sudio je Aleksandar Petrović, kandidat za međunarodnog sudiju iz Užica.

 

 

Sedmi „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 24. januara u sali OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu, uz logističku podršku OK Radnički z Kragujevca.

Arhiva
 08.03.2012.Deveti Sportski čas
 21.02.2012.Osmi Sportski čas
 30.01.2012.Ispravi se! - u Kragujevcu
 18.01.2012.Šesti Sportski čas u Užicu
 13.12.2011.Peti Sportski čas u Kleku
<< < 1 2 3 4 (5) 6 > >>


© 2015 Crvena Zvezda Marketing