Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Ispravi se! - u Kragujevcu
30.01.2012.  štampaj    pošalji

U sali OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu, održan je sedmi „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike u Kragujevcu pozdravili su Nemanja Dimitrijević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Kragujevcu, Miodrag Zagorac, direktor OK „Radnički“ iz Kraguejvca i član Predsedništva UOKPL, Kristina Marisavljević, odbojkašica OK „Radnički“ i Milan Ilić, kapiten OK "Radnički“.

 

 

 

Održano je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i

promotori Kristina Marisavljević i Milan Ilić, a sudio je Vladimir Simonović, međunarodni sudija iz Kragujevca.

 

 

 

 

Osmi „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 07. februara u maloj sali Hale sportova u Vranju, uz logističku podršku ŽOK „Vranje“ i MOK „Mladost“ iz Vranja.

Arhiva
 08.03.2012.Deveti Sportski čas
 21.02.2012.Osmi Sportski čas
 30.01.2012.Ispravi se! - u Kragujevcu
 18.01.2012.Šesti Sportski čas u Užicu
 13.12.2011.Peti Sportski čas u Kleku
<< < 1 2 3 4 (5) 6 > >>


© 2015 Crvena Zvezda Marketing