Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Prvi sportski čas održan u Beogradu
13.10.2011.  štampaj    pošalji

U Sali Osnovne škole „Milan Đ. Milićević“ u Beogradu je 13. oktobra 2011. održan prvi „Sportski čas – Ispravi se, igraj odbojku!“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Wiener Stadtische osiguranja i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike su pozdravili Milan Krstić, zamenik direktora škole, Svetlana Smiljanić, član Upravnog odbora Wiener Stadtishe kompanije, Čedomir Nedeljković, Komesar takmičenja Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, Ana Lazarević, odbojkašica odbojkaškog kluba Vizura iz Beograda i Nikola Mijailović, kapiten odbojkaškog kluba Partizan Termoelektro iz Beograda.

 

 

Dr Predrag Škovrić, fizijatar, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Ana Lazarević i Nikola Mijailović. Revijalnu utakmicu je sudila Zorica Bjelić, FIVB sudija iz Srbije.

 

 

Arhiva
 23.11.2011.Četvrti Sportski čas u Požarevcu
 09.11.2011.Treći Sportski čas u Kraljevu
 25.10.2011.Ispravi se u Subotici
 13.10.2011.Prvi sportski čas održan u Beogradu
<< < 1 2 3 4 5 (6)


© 2015 Crvena Zvezda Marketing