Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Ispravi se u Subotici
25.10.2011.  štampaj    pošalji

U dvorani „Dudova šuma“ u Subotici je 25. oktobra 2011. održan drugi „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Wiener Stadtische osiguranja, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike iz Osnovnih škola „Kizur Ištvan“ i „Matko Vuković“ pozdravili su Dušan Markelić, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Subotici, Zoran Olajić, direktor OK NIS Spartka u ime UOKPL, Danica Radenković, odbojkašica NIS Spartaka i Luka Medić, odbojkaš Spartaka.

 

 

Sportsko – edukativnom času u Subotici prisustvovao je i Đula Mešter, proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. i Evropskom prvenstvu u Ostravi 2001.

Dr Vera Korać, lekar urgentne medicine u Subotici, održala je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Danica Radenković i Luka Medić.

 

Arhiva
 23.11.2011.Četvrti Sportski čas u Požarevcu
 09.11.2011.Treći Sportski čas u Kraljevu
 25.10.2011.Ispravi se u Subotici
 13.10.2011.Prvi sportski čas održan u Beogradu
<< < 1 2 3 4 5 (6)


© 2015 Crvena Zvezda Marketing