Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Četvrti Sportski čas u Požarevcu
23.11.2011.  štampaj    pošalji

U sali Ekonomske škole u Požarevcu, 23. novembra 2011. održan je četvrti „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije.

 

 

Cilj ovog projekta je informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike u Požarevcu pozdravili su Srećko Milivojević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Požarevcu, Ivan Peković, član predsedništva UOKPL i predsednik OK „Mladi radnik, dr Darko Nikolić, fizijatar i sportski lekar, Ksenija Vlašković, odbojkašica „Požarevca“i Nikola Vasić, odbojkaš „Mladog radnika“.

 

 

Dr Darko Nikolić održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica.

 

 

 

U utakmici su pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Ksenija Vlašković i Nikola Vasić, a sudio je Radivoje Lazić, nacionalni sudija iz Požarevca.

 

 

  

 

 

Peti „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 13. decembra u dvorani „Miloš Grbić“ u Kleku, uz logističku podršku ženskog i muškog OK „Klek Srbijašume“.

Arhiva
 23.11.2011.Četvrti Sportski čas u Požarevcu
 09.11.2011.Treći Sportski čas u Kraljevu
 25.10.2011.Ispravi se u Subotici
 13.10.2011.Prvi sportski čas održan u Beogradu
<< < 1 2 3 4 5 (6)


© 2015 Crvena Zvezda Marketing