Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore
Ispravi se! - u Kragujevcu
30.01.2012.  štampaj    pošalji

U sali OŠ „Stanislav Sremčević“ u Kragujevcu, održan je sedmi „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Učenice i učenike u Kragujevcu pozdravili su Nemanja Dimitrijević, predstavnik Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Kragujevcu, Miodrag Zagorac, direktor OK „Radnički“ iz Kraguejvca i član Predsedništva UOKPL, Kristina Marisavljević, odbojkašica OK „Radnički“ i Milan Ilić, kapiten OK "Radnički“.

 

 

 

Održano je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i

promotori Kristina Marisavljević i Milan Ilić, a sudio je Vladimir Simonović, međunarodni sudija iz Kragujevca.

 

 

 

 

Osmi „Sportski čas – Ispravi se !“, održaće se u utorak, 07. februara u maloj sali Hale sportova u Vranju, uz logističku podršku ŽOK „Vranje“ i MOK „Mladost“ iz Vranja.

Arhiva
 14.05.2013.Ispravi se u Novom Pazaru
 25.04.2013.Sportski čas u Vršcu
 16.04.2013."Ispravi se" u Požegi
 02.04.2013.Jubilarni 20. Sportski čas
 19.03.2013.Sportski čas u Kruševcu
<< < 1 (2) 3 4 5 6 > >>


© 2014 Crvena Zvezda Marketing