Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Vasić: Naš cilj je i dalje peto mesto!
16.11.2011.  štampaj    pošalji

Mladi radnik je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku Viner štediše Super lige. Ako je neko mislio da su prva četiri mesta već unapred podeljena između glavnih favorita, Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Radničkog grdno se prevario. Prognoze im je pokvario upravo požarevački superligaš.

 

Kapiten Mladog radnika Nikola Vasić je jedan od najboljih igrača ovog tima. Iako je ovom 22-godišnjem primaču servisa isticao ugovor, odlučio je da ostane još jednu sezonu u svom gradu, Požarevcu. Razlog je lako pronašao. 

 

Već nekoliko sezona unazad Mladi radnik napada petu poziciju. Siguran sam bio da su nam ove sezone za to daleko veće šanse i to je razlog što sam ostao u Požarevcu – objasnio je Vasić, koji je potom dodao:
Ako nam se ukaže šansa da prigrabimo neko mesto više oberučke ćemo to prihvatiti!

 

Otkrio nam je kapiten Mladog radnika i koji su klubovi bili zainteresovani za njegovo dovođenje.
Imao sam ponude Vojvodine i Partizana, ali ću još ovu godinu provesti u Mladom radniku.

 

U prvih šest kola Požarevljani imaju četiri pobede, uz dva poraza i nalaze se na sjajnoj četvrtoj poziciji Viner štediše Super lige.
To je plod svega dobrog što smo radili u pripremnim mečevima. Sve se isplatilo na početku šampionata. Jednostavno, koristimo svoje šanse, ostaje samo žal što nismo naneli i prvi poraz u sezoni Crvenoj zvezdi. Nedostajalo nam je sportske sreće, iako smo igrali izuzetno dobro. I bod protiv Zvezde nam mnogo znači.

 

U subotu je u Požarevcu na programu derbi meč sedmog kola, Mladi radnik će ugostiti Vojvodinu NS seme.
Sad se okrećemo Novosađanima. Znamo da nisu nepobedivi. Sigurno je da na našem terenu pružamo bolje igre nego u gostima. Publici smo pokazali u duelu sa Zvezdom da igramo lepu odbojku i siguran sam da će gledaoci ponovo moći da uživaju.

 

U Mladi radnik su ove sezone stigli Ognjen Duduj, Nikola Munćan, Ivan Kostić, Nenad Šormaz, a poslednje u nizu pojačanja je Mađar Ištvan Šulc.
Duduj je bio sa nama i pre dve godine, zna sistem rada trenera Bonića, lako se uklopio. Malo je bilo potrebno vremena za ostale, ali su i oni relativno brzo prošli kroz period adaptacije. Naša osnovna odlika je da smo sada veoma kompaktna ekipa. Ponavljam, siguran sam da nisam pogrešio što sam ostao u Požarevcu.

 

Nikola Vasić je trenutno peti poenter i šesti server Super lige, Nikola Munćan je drugi na listi najboljih blokera i peti server, dok je Ognjen Duduj ubedljivo prvi bloker.
Priznajem da nam to dosta znači. Trenutno su naša dva blokera u vrhu. To je velika satisfakcija za njih, ali i sve nas. Naše je da ih pratimo i da probamo i mi da se nađemo na što boljim pozicijama.

 

Nikola Vasić, nekadašnji kapiten juniorske reprezentacije, već šestu godinu je u prvom timu Mladog radnika. U prve dve radio je sa Radomirom Veličkovićem i Vojkanom Lazićem, u poslednje četiri šef struke je Dragan Bonić.
Odlično se razumemo, zaista nema nikakvih nesuglasica. Klub sada sjajno funkcioniše, imamo i ambicije da budemo što bolji. Za sada je sve u najboljem redu, potrebno je da samo nastavimo u tom ritmu.

Arhiva
 18.12.2011.Radisavljević: Još samo da pobedimo Vojvodinu
 15.12.2011.Tanja Grbić: Kolubara će biti u Evropi
 19.11.2011.Petković: Spartak će ostati u vrhu tabele
 16.11.2011.Vasić: Naš cilj je i dalje peto mesto!
<< < 1 2 (3)


© 2015 Crvena Zvezda Marketing